Christian Lindberg

Med Vasa/Annedal i fokus

Det sägs att bakom varje framgångsrik man står en kvinna. Ibland har hon även sällskap av två barn och en liten chihuahua. I alla fall när det gäller vår Göteborgsmäklare Christian Lindberg. Kanske är det där hemligheten ligger i att bli mäklaren med nöjdast kunder i hela västra Sverige?Nu ses vi här mitt i ditt fokusområde. Vad kännetecknar just Annedal/Vasa?
I mitt område är det stor variation på arkitekturen, med hus från sekelskiftet fram till de delarna av Annedal som revs och byggdes upp på nytt på 70-talet. Det är lugnt och finns inte så många restauranger utan här är det snarare ett renodlat bostadsområde – något som de boende ofta tycker är skönt. Just kombinationen mellan att ha lummig grönska precis utanför porten men samtidigt bo nära pulsen som finns i Linné och Vasa är riktigt lyxig.


Kändes det givet att du skulle bli mäklare?
Jag hade sneglat på mäklaryrket då jag tidigare kommer från säljorienterade företag med fokus på hög kundnöjdhet. Hade vunnit pris för både bästa säljare och högsta kundnöjdhet på tidigare arbetsplatser och vet av erfarenhet att dessa två kan vara svåra att kombinera. Efter att min vän och kollega, Torbjörn Berglund, berättat om sin vardag och hur jobbet fungerar började det kännas självklart att jag skulle ta steget till mäkleriet och få bidra med min erfarenhet hur man kombinerar hög kundnöjdhet med hög försäljning.Ja, efter knappt ett år i branschen har du faktiskt lyckats bli mäklaren med nöjdast kunder i hela Region Väst. Vad är hemligheten?
Jag är nog en väldigt omtänksam person i grunden  och försöker alltid vara mig själv i alla lägen. Det tror jag att mina kunder uppfattar. Sedan vill jag gärna tro att det även beror på min professionalitet - att jag alltid är extremt påläst, rak och ärlig i min kommunikation. Det i kombination med min mänskliga touch med humor och att jag alltid säljer mina lägenheter till bästa pris kan väl ses som mitt hemliga recept.


Finns det något du ser som en utmaning?
Ja, självklart. Största utmaningen är att maximera slutpriset i varje försäljning och trots det få högsta betyg av både köpare och säljare så att båda parter rekommenderar mig vidare, även köparna. Mitt mål med varje försäljning är att alla ska gå ifrån bostadsaffären och minnas mig som en fantastisk mäklare och hygglig person. Jag vill lämna avtryck och ses som en trovärdig och professionell fastighetsmäklare med ett stort hjärta."Christian är en väldigt strukturerad person som är duktig på att återkoppla, lyssna på sina kunder och gör det med glimten i ögat. Han är i toppskiktet av Innerstadens mäklare och gör det med ett nöjdkundindex som är helt otroligt! Jag är väldigt nöjd med honom som person och medarbetare. Utöver detta är hans bästa egenskap att han aldrig är nöjd utan ständigt strävar efter förbättring."
-        Fredrik Abrahamsson, Regionchef Väst 

 

Mäklare har i regel en utmaning i att kombinera hektiskt jobb med fritid och vardag. Hur löser du det?
Som stolt tvåbarnsfar blir det att jag spenderar min lediga tid med att umgås med min underbara familj bestående av Sandra och våra barn Noa, Wilma och så Mini, vår 1-åriga chihuahua. Sedan tar jag mig ut för att löpträna när jag får tillfälle, det är ett perfekt sätt att få luft och jobba upp konditionen. Har satt upp ett mål att jag ska slå min pappas tid på Göteborgsvarvet (1:42:00) så just nu ligger all träningsfokus på det. 

Publicerad: 08.11.18

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling 

 KONTAKTA CHRISTIAN

 

Tillbaka till toppen