Labinot Krasniqi

Den tillgängligaste mäklaren i Lindeborg

Om mäklaren Labinot Krasniqi skulle beskrivas med bara ett enda ord skulle det vara tillgänglig. För honom är det självklart att sätta sig in i sina kunders ofta ganska nervösa situation – och alltid finnas där för den som behöver honom. 

– Jag tycker det är väldigt viktigt att vara tillgänglig för kunder och spekulanter, och återkoppling är något jag aldrig tummar på. Under budgivning och andra viktiga delar av processen ska det gå att få tag på mig, även om det är helg. Det brukar uppskattas mycket av kunderna, eftersom det kan vara skillnaden mellan ett bra och ett jättebra slutpris, säger Labinot Krasniqi.

Labinots tillgänglighet går hand i hand med ett starkt engagemang. Han bryr sig om sina kunder och vill att de ska få en riktigt bra upplevelse av sitt livs största affär. Engagemanget bidrar till att han har lätt att skapa förtroende, vilket är a och o när det handlar om så mycket pengar som en bostadsaffär faktiskt innebär.

Han värdesätter också att vara omtyckt av sina kollegor, och ett kvitto på att han lyckats är att han fått den interna utmärkelsen Årets kompis. 


På Erik Olsson har Labinot varit sedan 2013. Han började som praktikant för att bara några månader senare bli anställd i samband med att han blev registrerad fastighetsmäklare.

Sedan första halvan av 2016 har han haft Lindeborg som fokusområde, och i skrivande stund (november 2017), har han 30 procent i marknadsandel här – en bedrift i mäklarsammanhang.


Hur kommer det sig att just Lindeborg blev ditt fokusområde?
 Jag ville ha det eftersom jag såg områdets potential. Det ligger precis bredvid Hyllie som expanderar väldigt mycket i och med tågstationen, all shopping och Malmö Arena. Därför dras köparna även till Lindeborg. De uppskattar lugnet i området, men också närheten till affärer och kommunikationer.

Vad är det du själv uppskattar mest med Lindeborg?
– Det är ett helt unikt läge med tanke på de korta avstånden till allt man behöver. I närheten finns också Katrinetorp Landeri – en historisk gård med väldigt fin miljö där det också finns en lunchrestaurang som serverar riktigt bra mat.

På tal om mat, du har ett samarbete med en restaurang med mat från Balkan som ligger i Malmö. Hur kommer det sig?
– Restaurangen heter Burek House och ser till att rekommendera mig som mäklare till sina gäster som huvudsakligen är från Kosovo. Eftersom jag pratar deras språk kan jag hjälpa dem både i rollen som köpare och säljare.  

Hur tror du att området kommer att utvecklas framöver då?
 Allt som byggs och etableras i området kommer att locka hit fler. Den nya tåglinjen, Malmöringen, med nya stationer som Persborg och Östervärn kommer att vara en bidragande orsak till en positiv utveckling för området. Dessutom är bostäderna i området väldigt attraktiva, och föreningarna har god ekonomi.


Du arbetar också med nyproduktion, vad är det du gillar med det?
– Sedan våren 2017 arbetar jag också som nyproduktionskonsult för systerföretaget Nytt Hem. För mig handlar nyproduktion om att få hjälpa kunder till deras drömboenden – hela vägen från att hitta den perfekta bostaden till att kunna påverka inredningen utifrån egna preferenser. Det tycker jag om. Jag uppskattar också de långa kundkontakterna som nyproduktion innebär. För mig är det just möjligheten att träffa och skapa relationer med människor som gör mäklaryrket så kul!

Publicerad: 12.01.18

 

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

LABINOTS KONTAKTUPPGIFTER

Tillbaka till toppen