Det är viktigt att du är insatt i juridiken

Om du är insatt i de juridiska följderna av din livssituation när du gör en bostadsaffär minskar risken för missförstånd som kan göra bostadsdrömmen till en mardröm. Tillsammans med vår samarbetspartner Familjens Jurist ger vi dig information om familje- och bostadsjuridik med tips om saker som har med bostäder och bostadsaffärer att göra på olika sätt.

Genom att vara insatt i de juridiska effekterna när du köper, äger och säljer en bostad minskar du risken för missförstånd och besvikelser. Var därför proaktiv och ta reda på de juridiska förutsättningarna innan du agerar. Passa också på att skriva de avtal som behövs när alla parter är överens. 

Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling tycker att det är viktigt att våra kunder kan göra trygga bostadsaffärer som får den effekt de har tänkt sig. Därför är vi glada att kunna erbjuda dig som är kund hos oss en gratis analys av din juridiska situation och vilka behov av att upprätta olika typer av avtal du kan behöva när du köper och äger en bostad. Det kan handla om samboavtal, äktenskapsförord, bouppteckningar, testamenten och liknande. 

Minska risken för negativa överraskningar genom att redan nu identifiera eventuella behov av juridiska tjänster med en kostnadsfri behovsanalys om du bor i Göteborg respektive om du bor i övriga Sverige.

Tillbaka till toppen