Slå ett slag för välgörenhet!

Tävla och vinn fina priser

Vi samlar in pengar till Stadsmissionen i Örebros viktiga arbete för människor som lever i utsatthet. Genom att swisha 25 kronor kan du vara med och göra skillnad, samtidigt som du har chansen att ta hem fina priser från Casa de Padel.

Just nu är det extra tuffa tider för alla de människor som lever i utsatthet. Därför vill vi i samarbete med Stadsmissionen i Örebro och Casa de Padel samla in så många måltider som det är möjligt för att fler människor ska få en bättre vardag.

När du swishar 25 kronor till nummer 900 53 15 och märker din betalning med Erik Olsson är du med och bidrar du till Stadsmissionens viktiga arbete och är även med i utlottningen av fyra priser från Casa de Padel. Du får gärna swisha ett högre belopp om du vill hjälpa till ännu mer och öka dina chanser att vinna.

För 25 kronor kan Stadsmissionen servera en måltid till en människa i utsatthet, så ditt bidrag gör skillnad! 

Var med och bidra du också och vinn fina priser!

Prisomgång 1:
Denna vecka delas tre priser ut! 1:a priset är 5 timmar padel dubbel, 2:a priset är 3 timmar padel dubbel och 3:e priset är 2 timmar padel dubbel.

Prisomgång 2
Denna vecka har 2 personer chans att vinna. Det ena priset är privatträning med padel-Gurra, det andra är en match mot mäklarna Mikael Petterson och Karl-Albin Larsson.

Prisomgång 3
Nu har tre personer chans att vinna totalt 10 timmar singel. 1:a pris är fem timmar, 2:a pris är 3 timmar och 3:e pris är 2 timmar. Dessutom har du chans att vinna padelrack.

 

  


Tillbaka till toppen