Rensa hemmet inför försäljning

Dina gamla saker kan ge människor en ny chans!Sedan flera år tillbaka har vi på Erik Olsson ett nära samarbete med Stockholms Stadsmission. Det känns därför extra bra att kunna rekommendera Stadsmissionen till dig som behöver bli av med saker vid flytt. När det kommer till försäljningen av din bostad är det viktigt att inte hemmet är övermöblerat eller har för många saker. Rensa därför i god tid före fotografering och visning.

Genom att skänka dina gamla saker till Stadsmissionen bidrar du till arbetet med barn, unga vuxna och äldre i utsatthet. Tillsammans gör vi Stockholm till en mänskligare stad.
– Det är ett väldigt bra samarbete. Det finns en lite oväntad, men tydlig, koppling mellan Erik Olssons kärnverksamhet, att hjälpa kunderna att göra riktigt bra bostadsaffärer, och vår kärnverksamhet, som är att hjälpa människor som lever i hemlöshet. Vi gör båda vad vi kan för att hjälpa folk till ett så bra boende som möjligt. När vi får möbler och andra saker av Erik Olssons kunder omvandlar vi dem till pengar som vi använder i vår verksamhet. En del saker kan vi använda i vår egen verksamhet. Det är ett fantastiskt kretslopp som Erik Olsson Fastighetsförmedling och deras kunder hjälper oss med, säger Ulrika Fernstedt på Stockholms Stadsmission.

Vid minst tio kartonger av prylar och möbler kan Stockholms Stadsmission även hjälpa dig med kostnadsfri transport i Stockholmsområdet. Hämtningen är kostnadsfri och kan bokas via telefon eller mail.

Boka hämtning:
Telefon: 08-68 42 34 10
insamlingsecondhand@stadsmissionen.se

Läs hur du går tillväga här.

Tillbaka till toppen