10 anledningar att sälja med oss

Nytt år och nya utmaningar? Oavsett anledning till att du funderar på att flytta så hjälper vi dig gärna. Vi har därför tagit fram en lista med 10 punkter där vi gör skillnad i bostadsaffären.

1. En genomarbetad metod

Ända sedan vi startade 1997 har fokus varit att ha en väl fungerande och genomarbetad metod för att hjälpa kunderna att sälja sina bostäder med ett lyckat resultat. Där grunden är att arbeta systematiskt och noggrant genom hela processen.

2. Vi ger kunderna bäst betalt för sina bostäder

Tack vare vår genomarbetade metod har vi lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder ända sedan 2008, något vi är väldigt stolta över. År 2020 var skillnaden 6,2 procent jämfört med genomsnittet av övriga mäklerier. Den skillnaden kan vara avgörande för att du ska lyckas förverkliga din bostadsdröm. Du kan läsa om våra kund-case här. Vill du läsa mer om undersökningen kan du gå in här.

3. Marknadens främsta digitala verktyg

EO Digital är vårt digitala annonseringssystem som når både aktiva och passiva spekulanter genom annonsering i sociala medier. Eftersom 95 procent av internetanvändarna har använt sociala medier det senaste året är det just i sociala medier vi satsar stort på att synas.

 4. Lokala experter

Alla våra mäklare är lokala experter i sina områden. Det är en trygghet för både säljare och köpare att mäklaren verkligen kan och verkar i området där du bor. En spekulant som känner sig välinformerad och trygg är ofta villig att betala mer för bostaden. Alla våra lokala experter hittar du här. 

5. Visningsgaranti

Alla mäklare på Erik Olsson är flexibla och tillmötesgående avseende visningar och erbjuder alltid visningsgaranti. Visningsgarantin betyder att vi lovar våra säljare att alla som är intresserade av din bostad får se den. Det är väldigt viktigt för att du som säljare ska känna dig trygg med att vi skapar de bästa förutsättningarna för att din försäljning ska bli riktigt lyckad.

6. Upparbetat spekulantregister

Våra mäklare har tillgång till ett brett kontaktnät med aktuella spekulanter som kan bli köpare till just din bostad. Det kan till exempel vara någon som har förlorat en tidigare budgivning som mäklaren kontaktar och bjuder in till en VIP-visning. Dessutom tipsar våra mäklare varandra om bostäder de har till salu för att fånga upp ännu fler intressenter.

7. Proffsiga foton

Snygga bilder är jätteviktigt för att lyckas med den digitala marknadsföringen. Vi kan erbjuda flera tjänster som exempelvis skymningsbilder för att visa hur vacker din bostad eller utsikt är under kvällstid. Våra fotografer är experter på att se vilka vinklar som är bäst att fota från för att framhäva din bostad på bästa möjliga sätt.

8. Samarbete med Stadsmissionen

Sedan flera år tillbaka rekommenderar vi Stadsmissionen till dig som behöver bli av med saker vid flytt. När Stadsmissionen får in möbler och andra saker av Erik Olssons kunder omvandlar Stadsmissionen dem till pengar som de använder i sin verksamhet. En del saker kan de också använda i sin egen verksamhet, ett fantastiskt kretslopp!

9. Trygg och skräddarsydd förmedling

Våra mäklare skräddarsyr alltid affären för att den ska passa kunden på bästa sätt. Mäklarna är flexibla och tillmötesgående i kundens alla önskemål och försöker alltid att hitta en lösning om det skulle uppstå ett problem. På så sätt känns det väldigt tryggt för kunder som säljer med våra mäklare.

10. 9 av 10 säljare rekommenderar EO

Våra säljare är mer än nöjda visar vårt Nöjdkund-index. Det kunderna uppskattar mest är den kunskap, service, noggrannhet samt engagemang som våra mäklare på Erik Olsson erbjuder. Även köparna ger höga betyg. 8 av 10 vill rekommendera andra att köpa bostad genom Erik Olsson. Alla delarna ger en trygg upplevelse för kunden, samt en lyckad bostadsaffär. 

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen