Unik fabrikslokal blev viral succé

Den här unika industrilokalen såldes i början på 2020 och syntes mycket i sociala medier och även i annan media. Det som skapade uppmärksamhet är hur fabriken är stylad, att man har lekt med kontrasterna av en sliten industrilokal och modern inredning. Bland annat skrev Expressen Leva & Bo om hemmet här. 

Fastigheten ligger i Skärhamns idylliska skärgård och är ett gammalt bryggeri och vattenfabrik som en gång i tiden användes som läskfabrik. Skicket vid försäljning var en helt öde industrilokal med möjligheten att skapa något unikt.

Kanske ett mysigt café med närhet till skärgården. Det skulle säkerligen kunna locka en hel del turister. Härifrån är det promenadavstånd till såväl båthamnar som sandstrand och härliga klippbad.

Gustaf Hafström hos oss på Erik Olsson fastighetsförmedling förklarar tankarna bakom stylingen för Leva & Bo.

– Vi tänkte att vi ville göra något som fångar folks intresse och tyckte att det var en sån udda och häftig fastighet. Vi kände att det vore mycket roligare att utnyttja det i stället för att bara fotografera den som en vanlig gammal sliten byggnad, säger Gustaf Hafström, mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Det är inredningsstylisterna Johanna Berg och Frida Abrahamsson som ligger bakom stylingen.

– Vi ville skapa en rejäl kontrast mellan den trendiga inredningen och de ruffa, slitna väggarna, trasiga fönstren och de grusiga golven. Det var riktigt kul att få styla den gamla industrifastigheten i otroligt vackra Skärhamn. Vi stylade på en riktigt varm och solig dag, så allt kändes väldigt härligt och charmigt, säger Johanna Berg till Leva & Bo.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen