Perfekt för barnfamiljen

Här har vi en drömmarnas familjevilla i Limhamn som såldes under hösten 2020 och påminner lite om Pippi Långstrumps hus. Det något speciellt med äldre hus, det är tryggt och okomplicerat. På samma sätt är det med de äldre detaljerna och husgeråden, allt är välgjort, robust, enkelt och vackert.

En charmig grind och en oas av grönska välkomnar dig på väg fram till huset. I den insynsskyddade trädgården finns det flera ytor att slå sig ned på för att en fika tillsamman med vänner och familj. Trädgården bjuder bland annat på buxbom, syrener, pioner, hallonbuskar, äppel- och päronträd.

Väl framme vid huset möts man av en pampig entré. Alla material och interiör har noggrant valts ut i hela huset. Köket är luftigt med plats för många.

I hemmet finns fungerande kakelugnar, charmiga fönsterpartier och takstuckaturer. Från matsalen kommer man till den fantastiska punschverandan som är husets hjärta. Här kan man avnjuta måltider året om med rogivande utsikt över trädgården.En trappa upp kommer man till den mer privata våningen med samtliga sovrum och ännu ett badrum. Från master bedroom nås dessutom en möblerbar balkong som vetter ut i västerläge med fri utsikt över hustopparna.

Från övre plan går det att ta sig upp till vinden, som idag är oinredd. Ett flertal liknande hus i området har inrett vinden. Det kan vara en möjlighet att skapa en egen yta för de äldre barnen?I källaren möts man av vackra valv som ger källaren ett extra lyft. Här nås en lyxig och fullt utrustad spaavdelning som kan vara härligt en kall vinterkväll.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen