Fantastiskt funkishus

Låt oss presentera Villa Acacia, ett fantastiskt funkishus i original som rymmer tre tilltagna plan med moderniserad charm och förtjusande 40-tals karaktär.

I det 272 kvadratmeter stora hemmet samsas vackra detaljer med genomgående dova färgval som skapar harmoni. Från det öppna vardagsrummet med matsal i anslutning nås den härliga uteplatsen i granit med såväl öppen spis som plats för större matsaldel.Det mesta är under tak vilket gör att ute känns som inne och en perfekt plats att umgås på under rådande omständigheter.

Det funktionalistiska köket erbjuder rejäla arbetsytor och en given plats för en sittavdelning som gör det enkelt för sociala sammankomster. Tack vare de inbyggda vitvarorna och stora fönster ovan diskbänken blir matlagningen till en ren fröjd.

En trappa upp flyter plankgolvet stilrent genom rummen och går i symbios med de noga utvalda färgvalen som pryder väggarna från golv upp till tak. Detta våningsplan mynnar vidare ut i en vidsträckt kungsbalkong med tilltalande utsikt över trädtopparna.

Totalt finns det tre värmande eldstäder i huset och flera uteplatser i olika väderstreck. Takhöjden är generös och tack vare flera fönster åt olika väderstreck skapas ett vackert ljusspel från alla håll.

I det fullt inredda källarplanet finns allrum, projektrum, snickarrum, kokvrå, en välutrustad tvätt-avdelning samt värmande bastu för extra relax. Huset står på en naturskön tomt med berg, gräsmatta och välvuxna träd som slingrar sig som ett pärlhalsband runt huset.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen