Unik poolvilla i Sundby

Vissa hus har helt enkelt det där lilla extra. Den här villan i Sundby, Spånga, på 328 kvadratmeter med fantastisk pool kommer inte vara svårsåld i värmen när allt man drömmer om är just den där poolen och att umgås med sina vänner på altanen över en drink. Vi tar en närmare titt på huset!

På den grönskande Herdevägen ligger den här smakfulla villan med ett vackert poolområde, härliga sällskapsytor och poolhus samt platsbyggd soffa med plats för hela släkten på poolparty.

Huset erbjuder ett underbart poolområde och stort trädäck, allt i smakfull design och insynsskyddat. Runt poolområdet finns en grönskande trädgård med äppelträd, odlingsbäddar och flera sittgrupper i både sol och skugga.

Här får den stora familjen plats då huset har 5-6 sovrum, badrum på varje plan och väl tilltagna sociala ytor. Entréplanet erbjuder ett stort kök med vackra fönsterpartier, öppet till övre plan och utgång till terrassen.Här finns också ett rymligt vardagsrum och matsal, braskamin och sovrum. Det övre planet ligger ett stort och trivsamt allrum med kamin, 3-4 sovrum och badrum. På nedre plan finns badrum, tvättstuga, träningsrum, bastu, sovrum, hobbyrum och mycket förvaring. Genomgående för hela huset är de vackra fönsterpartierna, fantastisk rymd och flera utgångar till den härliga trädgården.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen