Poolvilla med ljuvlig trädgård

Ett unikt hus i Bjärred som andas charm och anrik historia. Ett vitt korsvirkeshus med anor från mitten av 1800-talet som har byggts om genom åren för att möta nutidens krav på komfort och levnadsstandard.

Ett makalöst trivsamt och praktiskt hem i en perfekt mix av ljusa luftiga sällskapsrum och mysiga små krypin. Takhöjden på ovanvåningen är magisk och synliga bjälkar i samtliga rum ger den rätta rustika känslan. Den eleganta interiören blandar äldre charm med modern funktion och det känns alltigenom påkostat och lyxigt.

Husets helt unika och rundgående planlösning med generösa ytor på båda våningsplanen gör det lätt att umgås och sovrum finns det gott om för den stora familjen. Därtill ges fin kontakt med trädgården tack vare flera utgångar, som i vardagsrummet där spröjsade glasdörrar öppnar upp mot trädäcket och poolen utanför, blir perfekt för mingel och härliga sommarfester!

Utemiljön är ljuvlig, en fristad som till stora delar formgivits av den välkände landskapsarkitekten Per Friberg, med tydlig rumsindelning som ger plats för många olika funktioner. Njut av vackra träd och växter som magnolia, akacia, bambu, fikon, bärbuskar, pioner och blåregn, listan kan göras lång!

Varje årstid har sin egen tjusning här på Snorres väg. På våren när trädgården vaknar till liv slår magnolian ut i full prakt och bjuder på en spektakulär show som kan beundras genom fönstren. Höst och vinter kommer med hemma-mys runt öppna spisen och huset är onekligen som gjort för julfirande med hela släkten.

Somrarna är dock extra magiska - då står dörrarna till trädgården öppna och livet flyttar ut. Här njuter ni i solen på det insynsskyddade trädäcket som blir er egen privata oas medan barnen roar sig med poolbad, fotbollsspel och lek i studsmattan.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen