Nytt kontor i Nyköping

Vi har öppnat Erik Olsson Fastighetsförmedling i Nyköping! Kontoret drivs av Josefin Norelius och Niclas Persson som båda gått in som partner i bolaget. Tillsammans är de ett starkt team där Josefin står för den goda lokalkännedomen tack vare uppväxten i staden och Niclas brinner för att hitta lösningarna på kundens problem. En oslagbar kombination om du frågar oss.

Glada nyheter för alla Nyköpingsbor som nu kommer att få ta del av våra superduktiga mäklare Josefin Norelius och Niclas Persson. Båda har tidigare mäklat i Malmö innan flyttlasset gick till Josefins hemstad.

Varför EO väljer att satsa på Nyköping svarar Maths Alvfalk, ansvarig New Business på EO, så här:
– Erik Olsson Fastighetsförmedling har en väldigt tydlig tillväxtstrategi och Nyköping är en lika strategisk som intressant marknad. Vi ser att de befintliga aktörerna i staden har likartat erbjudande och vet utifrån våra undersökningar att det finns ett behov av en leverantör som kan erbjuda en lite mer genomtänkt tjänst som sticker ut. Det faktumet i kombination med att två av våra befintliga mäklare i Malmö som är uppvuxna i Nyköping fått hemlängtan såg vi ett bra tillfälle att starta upp verksamheten med starka ambassadörer för vårt varumärke.

Vad kommer det här göra för Nyköpingsborna?
– Våra mäklare arbetar med en tydlig strategi och en väl beprövad metod för att tillsammans med köpare och säljare genomföra lyckade bostadsaffärer. Genom att fokusera på samtliga detaljer i försäljningen skapar vi de bästa möjliga förutsättningarna för prestation. Utifrån vår konkurrensanalys är det tydligt att vi fyller en stor lucka på en marknad där mäklararvodet många gånger är avgörande och det finns en stark efterfrågan på kvalitet.

Hur ser du på det nya teamets framtid?
– Vi har ambitionen att bli ett ledande mäkleri i Nyköping inom tre år och det skall vi göra genom en blandning av organisk tillväxt samt genom att vara en samlingsplats för ortens starkaste mäklare.

Vad kommer att vara avgörande för om de ska lyckas?
– Det handlar i huvudsak om två avgörande faktorer, vi ska vara uthålliga i att följa vår strategi och metod för bostadsförsäljning som leder till marknadens högsta slutpriser, samt att våga vara unika på en marknad som upplevs väldigt likriktad.

Josefin Norelius  Stark lokalkännedom tack vare uppväxten i staden

Josefin Norelius har arbetat på Erik Olsson i Malmö under fyra år varav det första blev en stark start där hon utsågs till årets Rookie på företaget. Nu har hon tagit klivet att bli partner i det nyöppnade kontoret i Nyköping. Josefin är själv uppvuxen i staden och kan därför verkligen kalla sig en lokal expert.

Niclas Persson – Serviceinriktad mäklare som brinner för att lösa kundernas problem

Niclas Persson har arbetat med försäljning under tio år men lockades av utmaningen att börja sälja bostäder. Efter några år på ett annat mäkleri är han idag en av två framgångsrika partner som startat upp Erik Olsson i Nyköping. Målet är att bli en av de tre största mäklerierna inom en treårsperiod. 

  

Tillbaka till toppen