Mäklare Ale, Kungälv, Lerum och Surte

Din mäklare i östra Göteborg

TIPSA
TIPSA

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har våra mäklare år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Östra Göteborg

Våra mäklare i östra Göteborg har den områdeskunskap, kompetens och det engagemang som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad. Mäklarnas områdeskännedom är avgörande för att både köpare och säljare ska känna sig mer än nöjda när affären är genomförd. Det är därför våra mäklare i östra Göteborg endast fokuserar på att förmedla bostäder i östra Göteborg - det ger den kunskap, erfarenhet samt det nätverk som ger bästa möjliga resultat.

Köpa eller sälja bostad i östra Göteborg

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på östra Göteborg och dess olika områden, såsom Ale, Kungälv, Nödinge, Lerum och Surte. Kontakta våra mäklare i östra Göteborg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt Ale, Kungälv, Lerum eller Surte? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i östra Göteborg?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare

Matin Kazeroni, mäklare på Erik Olsson. Område Kviberg.

Matin Kazeroni

Roland Jiremo, mäklare på Erik Olsson. Område Kålltorp.

Roland Jiremo

Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Bostäder till salu i Östra Göteborg

Tillbaka till toppen