Mäklare Partille

Din mäklare i Partille

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Partille hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

I Partille har du både närheten till stan, samtidigt som du bor nära naturen med sjöar, skog och fina promenad- och löpområden. Här finns alltifrån större villor till bostadsrätter och Partille är i en expansiv fas nu med mycket nybyggnation på gång. I centrumet Allum finns en mängd olika butiker.

Våra mäklare i Partille

Våra mäklare i Partille har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja din bostad. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp i området är värt mycket för våra kunder.  

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Partille och dess olika områden, såsom Björndammen, Furuskog, Finngösa, Furulund, Jonsered, Kåhög, Lexby, Mellby, Paradiset, Sävedalen, Ugglum och Öjersjö. Kontakta våra mäklare i Partille om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu i Partille

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i PartilleSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

 

Vårt mäklarkontor i Partille

Besök oss på vårt kontor i Sävedalen. 
 

Besöksadress

Göteborgsvägen 33, 433 60 Sävedalen
Telefon: 0771-551 000
E-post: mail@erikolsson.se
Öppet enligt överenskommelse. Vår kundtjänst är öppen mån-fre: 11-18, söndag: 12-16

 

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Partille?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Partille

Aleksandra Widmark, mäklare på Erik Olsson. Område Sävedalen.

Aleksandra Widmark

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Sarah Tveit, mäklare på Erik Olsson. Område Öjersjö.

Sarah Tveit

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Sofia Widen, mäklare på Erik Olsson. Område Partille.

Sofia Widen

Reg. Fastighetsmäklare

Bostäder till salu i Partille

Tillbaka till toppen