Mäklare Nyköping Oxelösund

Din mäklare i Nyköping och Oxelösund

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Nyköping och Oxelösund hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

 

Våra mäklare i Nyköping och Oxelösund

Vårt team i Nyköping och Oxelösund har tillsammans över 45 års erfarenhet av att sälja bostäder. Det gör oss till lokala experter som vet exakt hur marknaden ser ut där du bor. Hittills har vi hjälpt många Nyköpings och Oxelösundsbor att sälja sina bostäder med gott resultat, vilket vi såklart är stolta över. Kontakta oss om du vill göra en trygg och lyckad försäljning!

Köpa eller sälja bostad 

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Nyköping och Oxelösund samt dess områdenKontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Nyköping eller Oxelösund? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Nyköping eller Oxelösund? 

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare

Amanda Lindebrink, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping och Oxelösund .

Amanda Lindebrink

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Jessica Larsson, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping och Oxelösund .

Jessica Larsson

Johanna Flink, Erik Olsson

Johanna Flink

Nellie Sundblad, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping.

Nellie Sundblad

Pernilla Briheim, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping/Oxelösund.

Pernilla Briheim

Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Bostäder till salu i Nyköping

Tillbaka till toppen