Mäklare Nyköping

Din mäklare i Nyköping

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Nyköping hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Nyköping är en småstadsidyll där du kan promenera nästan överallt. Staden erbjuder allt ifrån vacker natur i de sörmländska skogarna och längst med kusten till spännande kultur och historia på Nyköpingshus och Sörmlands muséum.

Jämfört med vår fina huvudstad Stockholm ges du här möjligheten att bo i en betydligt större bostad som passar dina behov bättre eftersom kvadratmeterpriset är runt en tredjedel så högt. Ett extra plus är närheten till E4:an och även tåget som tar pendlare till Stockholm, Norrköping och Linköping.

Köpa eller sälja bostad i Nyköping

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Nyköping och dess olika områden Arnö, Bergshammar, Brandholmen, Brandkärr, Bryngelstorp, Centrum, Ekensberg, Fågelbo, Gamla Svalsta, Harg, Högbrunn, Isaksdal, Kvegerö, Malmbryggshage, Nävekvarn, Oppeby, Oxbacken, Oxelösund, Rosenkälla, Skeppsvik, Stavsjö, Stenbro, Stenkulla, Stigtomta, Svalsta, Tystberga, Uttervik, Vrena, Väster, Öster och Östra VillastadenKontakta våra mäklare i Nyköping om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Nyköping? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen