Mäklare Hisingen

Din mäklare på Hisingen

TIPSA
TIPSA

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare på Hisingen har den områdeskunskap, kompetens och det engagemang som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad. Mäklarnas områdeskännedom är avgörande för att både köpare och säljare ska känna sig mer än nöjda när affären är genomförd. Det är därför våra mäklare på Hisingen endast fokuserar på att förmedla bostäder på Hisingen - det ger den kunskap och det nätverk som ger bästa möjliga resultat.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Hisingen och dess olika områden, såsom Backa, Biskopsgården, Brämargården, Eriksberg, Hisings Backa, Hisings Kärra, Kvillebäcken, Lindholmen, Lundby, Norra Älvstranden, Rambergsstaden, Sannegården och Tuve-Säve. Kontakta våra mäklare på Hisingen om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt på Hisingen? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen