Mäklare västra centrum göteborg

Din mäklare i Västra Centrum

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i västra centrum i Göteborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Gatu- och områdesnamn som vittnar om stadsdelarnas historia finner ni överallt. I Linné finns bland annat Kommendantsängen och Plantagegatan. Sen har vi Masthugget, Jungmansgatan och Kaptensgatan som återknyter till verksamheter i hamnen. Idag räknas områdena Masthugget, Majorna, Klippan, Kungsladugård och Sandarna till Västra Centrum.

Våra mäklare i Västra centrum

Våra mäklare i Västra centrum har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Västra centrum och dess olika områden, såsom Masthugget, Majorna, Klippan, Kungsladugård och Sandarna. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu i Västra centrum

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Västra centrumSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu. Du kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när en intressant bostad kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i västra centrum i Göteborg?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare

Aras Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Haga, Linnéstaden.

Aras Ali

Reg. Fastighetsmäklare
Sarah Tveit, mäklare på Erik Olsson. Område Öjersjö.

Sarah Tveit

Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Bostäder till salu i Västra Centrum

Tillbaka till toppen