Mäklare Stora och Lilla Essingen

Din mäklare på Lilla och Stora Essingen

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare på Lilla och Stora Essingen hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Essingeöarna är en plats som på många sätt känns som en småstad. Här har du skärgårdskänsla med båtar, vattensporter och närheten till badplatser, samtidigt som du har mysiga restauranger och caféer i området och närheten till city. Det bästa av två världar helt enkelt.  

Köpa eller sälja bostad på Lilla och Stora Essingen

Våra mäklare Frida Selling och Leif Östlund har flera års erfarenhet som mäklare på Lilla och Stora Essingen. Det har gett dem gedigen kundskap om området samt en enastående lokalkännedom. Det är en trygghet för dig som ska köpa eller sälja en bostad i området. Kontakta Frida Selling eller Leif Östlund om du också vill ha hjälp att sälja ditt hus eller lägenhet på Lilla eller Stora Essingen.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt på Lilla eller Stora Essingen? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu.  

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet på Lilla eller Stora Essingen?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare

Frida Selling, mäklare på Erik Olsson. Område Stora Essingen & Lilla Essingen.

Frida Selling

Reg. Fastighetsmäklare
Leif Östlund, mäklare på Erik Olsson. Område Lilla Essingen.

Leif Östlund

Reg. Fastighetsmäklare

Bostäder till salu i Essingeöarna

Tillbaka till toppen