Mäklare Vasastan och Norrmalm

Din mäklare i Vasastan & Norrmalm

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Vasastan och Norrmalm hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

I Vasastan och Norrmalm bor du med närheten till parker, restauranger, butiker och bra kommunikationsmedel. Dessutom är stadsdelen vacker med många sekelskifteshus.

Våra mäklare i Vasastan och Norrmalm

Funderar du på att sälja din bostad i Vasastan eller Norrmalm? Hos oss har vi många års samlad erfarenhet och du har alltid möjlighet att träffa en mäklare som är expert på just ditt område. Ända sedan starten 1997 är vi en av Vasastans och Norrmalms mest rekommenderade och anlitade mäklarfirmor. Det är ett bra kvitto på att vi kan varje gata och varje förening i området där du bor och att vi gör ett riktigt bra arbete i varje försäljning. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på områdena runt Vasastan och Norrmalm, såsom Atlasområdet, Bellevue, Birkastaden, Hagastaden, Norrtull, Odenplan, Roslagstull, Rörstrand, Röda bergen, Sabbatsberg, Sibirien och St Eriksplan. Kontakta våra mäklare i Vasastan och Norrmalm om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Lägenheter till salu

Letar du efter en ny bostadsrätt i Vasastan eller Norrmalm? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu. Du kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Vasastan/Norrmalm?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Vasastan/Norrmalm

Elin Klockarås, mäklare på Erik Olsson. Område Odenplan.

Elin Klockarås

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Gabriella Löves, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan/Norrmalm.

Gabriella Löves

Johan Hagman, mäklare på Erik Olsson. Område Birkastan och Sabbatsberg.

Johan Hagman

Reg. Fastighetsmäklare
Julius Sonerud, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan.

Julius Sonerud

Maja Håkansson, Erik Olsson

Maja Håkansson

Niklas Wellmér, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan.

Niklas Wellmér

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Vasastan/Norrmalm

Tillbaka till toppen