Nu satsar vi på Södermalm

Mäklarna på Södermalm är alla erfarna, tävlingsinriktade och med en stark vilja att lyckas. Målet är att bli topp tre på södermalmsmarknaden. Vägen dit går genom att fortsätta vara lokala experter i sina områden samt ta in ett par nya talanger.

Ibland faller bitarna bara på plats. Det startade med att några av förra årets starka partner-rekryteringar slog sig samman med ett par av våra lokalt etablerade mäklare och partners, med det gemensamma målet att bli den starkaste aktören på Södermalm. Gemensamt för teamet är en stark tävlingsvilja och höga ambitioner, vilket krävs för att nå de högt uppsatta målen tillsammans med våra övriga mäklare och partners på Södermalm. 
– Vi har fantastiska och erfarna mäklare på Södermalm. En del har valt att bygga franchise och andra är partners eller anställda i Erik Olsson. Med det drivet och den ambitionsnivån som finns ser jag fram emot att följa med på resan mot att återta platsen som en av de största aktörerna på marknaden. Vi har kompetensen, kunderbjudandet, mäklarna och snart även majoriteten av säljarna och marknadsandelarna, säger Maria Zettergren som är regionchef för Stockholm Mitt.


Hela teamet samlade, förutom Linda Yu som skrev kontrakt vid fototillfället.

Ett stort nätverk med potentiella köpare

Anledningen till att Erik Olsson Fastighetsförmedling satsar på Södermalm är för att det är en viktig marknad och att företaget växer mycket i Söderort. Då blir det extra viktigt att bli stora i innersatsdelarna eftersom flyttströmmarna ofta går därifrån. Teamet på Södermalm har redan ett stort nätverk och en upparbetad kundbas. Det i kombination med ett starkt varumärke i ryggen skapar en väldigt bra grund för teamet.

Hjälper kunderna att få bäst betalt

Fördelarna för kunden är många. Att företaget bygger lokalt stora kunddatabaser gynnar kunden eftersom det underlättar när vi hjälper rätt köpare till sitt nya hem, samt att skapa de bästa förutsättningarna för att våra säljare ska få Bäst betalt.

Erik Olsson Fastighetsförmedlings vill arbeta långsiktigt och strategiskt för att tillsammans med våra franchisetagare, partners och anställda på Södermalm nå de högt uppsatta målen.
 – Det finns inga genvägar till framgång. Några mäklare i vårt franchisebolag på Södermalm är tidigare elitidrottare som vet vad som krävs för att nå sina mål. De har tagit med sig det in i detta samarbete och vi är taggade på att följa utvecklingen, tillägger Maria Zettergren.

Målet är att bli topp tre på marknaden

Det främsta målen är att södermalmsmäklarna fortsätter att vara störst i sina fokusområden samt intar platsen som topp tre främsta mäklerierna på Södermalm. Sedan satsningens start har teamet gått från en åttondeplats till en femteplats.

Vad är avgörande för att teamet ska lyckas?

– Att mäklarna fortsätter att arbeta aktivt i sina fokusområden och att vi alltid levererar en högkvalitativ mäklartjänst tack vare vår EO-metod. Vi behöver också bli fler mäklare på marknaden, både genom att växa med ambitiösa rookies samt att värva etablerade kollegor i branschen, avslutar Maria Zettergren vår intervju med.

Vill du också bli en EO-företagare? Kontakta oss redan idag!

Lär känna våra lokala experter på Södermalm

Filip Stenbeck

Filip Stenbeck startade sin mäklarkarriär 2018 och driver idag franchisebolag på Södermalm tillsammans med kollegorna Mikael Rantala och Lotta Röhnisch. Målet är att ta marknadsandelar i området och vara det självklara valet när kunden ska sälja sin bostad på söder.  

Mikael Rantala

Mikael Rantala började som fastighetsmäklare oktober 2018 och har sedan dess gjort en spikrak karriärFramgångsreceptet är enligt honom ett starkt driv och högt tempo. Lär känna vår stjärna som driver franchisebolag på Södermalm tillsammans med de två rutinerade kollegorna Filip Stenbeck och Lotta Röhnisch. 

Lotta Röhnisch

Lotta Röhnisch började på Erik Olsson 2011 för att företagets vision att utmana sättet att se på mäklarbranschen passade henne perfekt. När företaget gick in i en ny fas och började starta upp franchisekontor kändes det som en självkarhet för Lotta att vara med på den resan och kunna leverera den bästa mäklartjänsten på Södermalm. Idag driver hon franchisebolag med Filip Stenbeck och Mikael Rantala. 

Maria Rydingstam

Maria Rydingstam är den engagerade Södermalmsmäklaren med det stora hjärtat som efter en karriär på riksdagen började förmedla bostäder på Mariaberget 2005. Efter 700 förmedlade bostäder är hon en av Stockholms mest erfarna mäklare.

Lars Henning

Lars Henning är den första mäklaren som startade på Erik Olsson. Han har totalt arbetat 35 år som mäklare, varav 22 år på Erik Olsson. Han har ett tidigare förflutet inom bankvärlden men brinner idag för att hjälpa nya uppdragsgivare och även deras barn med goda råd när de ska köpa eller sälja. 

Anna Dahlman

Anna Dahlman är en framgångsrik mäklare med många nöjda kunder som gärna återkommer till henne. Hon har jobbat som mäklare cirka 15 år och har bra koll på Södermalm. Just nu är hon föräldraledig.

Linda Yu

Linda Yu har varit mäklare sedan 2012 och har ett hundraprocentigt engagemang och jobbar hårt för att ni sina högt ställda mål. Linda brinner för att ge sina kunder Bäst betalt och målet är alltid att sälja varje bostad så dyrt som möjligt, inte att sälja så många bostäder som möjligt.  

Tillbaka till toppen