Mäklare östra Malmö

Din mäklare i Malmö Öster

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Malmö Öster hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Undrar du hur vi lyckats bli marknadsledande i Malmö? På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder ända sedan 2008.

Våra mäklare i östra Malmö

Våra mäklare i östra Malmö har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på östra Malmö och dess olika områden, såsom Arlöv. Bulltofta, Gyllins trädgård, Husie, Håkanstorp, Johanneslust, Jägersro, Katrinelund, Kirseberg, Kvarnby, Riseberga, Rostorp, Röda Höja, Segevång, Stenkällan, Valdemarsro, Videdal, Virentofta och Vita höja. Kontakta våra mäklare i östra Malmö om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i östra Malmö? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Malmö?

 Boka värdering

Daniel Bokhari Friberg, mäklare på Erik Olsson. Område Davidshall.

Daniel Bokhari Friberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Marina Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Öster och Nyproduktion.

Marina Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Natalie Todorovska, mäklare på Erik Olsson. Område Höja och Stenkällan .

Natalie Todorovska

Sandra Kalamar, mäklare på Erik Olsson. Område Riseberga, Kvarnby Gyllins Trädgård.

Sandra Kalamar

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Silva Curraj, mäklare på Erik Olsson. Område Segevång, Kirseberg, Gullvik, Hindby och Västra Kattarp .

Silva Curraj

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Malmö Öster

Tillbaka till toppen