Mäklare Malmö Söder

Din mäklare i Malmö Söder

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Malmö Söder hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Undrar du hur vi lyckats bli marknadsledande i Malmö? På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder ända sedan 2008.

Våra mäklare i södra Malmö

Våra mäklare i södra Malmö har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på södra Malmö och dess olika områden, såsom Almhög, Almvik, Borgmästargården, Eriksfält, Fosie, Gamla Rosengård, Gullvik, Hindby, Holma, Högaholm, Kulladal, Lindeborg, Lockarp, Nydala, Oxie, Söderkulla, Tygelsjö, Västra Kattarp och Västra Klagstorp. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i södra Malmö? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Malmö?

 Boka värdering

Labinot Krasniqi, mäklare på Erik Olsson. Område Lindeborg.

Labinot Krasniqi

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Sadir Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Kulladal.

Sadir Ali

Reg. Fastighetsmäklare
Vincent Haghighi, mäklare på Erik Olsson. Område Borgmästaregården.

Vincent Haghighi

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Tillbaka till toppen