Vårt team i Älta, Nacka och Hammarby sjöstad

Vi har startat ett franchisebolag i Älta, Nacka och Hammarby Sjöstad med fyra extremt kompetenta fastighetsmäklare. På kort tid har vi etablerat oss som distriktets näst största aktör och förmedlar över 15% av alla villor och radhus. I Älta har vi sedan starten sålt 60% av alla villor och radhus. 

Team Älta, Nacka och Hammarby Sjöstad har slagits ihop och bildat ett franchisebolag. Bakgrunden är att Erik Olsson Fastighetsförmedling har en stark marknadsposition i Älta med de tre mäklarna med högst omsättning. I Älta bor också många av invånarna i villa eller radhus och det är en stark inflyttning från närområden så som Hammarby Sjöstad, Sickla och Järla Sjö. Fastighetsmäkleri handlar om att hjälpa kunden i hela flyttresan och många av våra spekulanter i Älta behöver hjälp med en unik mäklartjänst och det kan vi nu erbjuda.

Maths Alvfalk, tillväxtchef på Erik Olsson fastighetsförmedling förklarar ännu ett skäl till sammanslagningen.
– Eftersom de tre franchisetagarna i Älta kommer från en annan mäklarfirma skulle det underlätta för dem i sin förändringsresa om de byggde Erik Olsson Fastighetsförmedling tillsammans med befintliga medarbetare som redan har erfarenhet utav och starkt positiva känslor för vår mäklarmetod.

Erik Olsson Fastighetsförmedlings sätt att driva fastighetsförmedling är att inte låsa upp sig i geografiska gränser. Många traditionella mäklarkedjorna driver en verksamhet med strikt exklusivitet, vilket gör att kunderna inte får chansen att välja den mäklare de tror har bäst möjlighet att göra ett riktigt bra jobb medan de hos oss får möjlighet att välja den mäklaren de har störst förtroende för.

Hur ser du på det nya teamets framtid?
– Målsättningen är tydlig, vi ska bli Nacka/Sjöstadens största mäkleri. Förutsättningarna är otroligt goda med en bra mix av erfarna och lokalt starka mäklare som kan sina områden och känner kunderna sedan många år tillbaka. Det i kombination med ett par nyutbildade mäklare som kan ta rygg på den erfarenheten har vi möjlighet att bygga något riktigt starkt. Såväl finansiellt som kulturellt.

Vad kommer att vara avgörande för att lyckas?
– Vi har den perfekta mixen utav lokal närvaro, kompetenta medarbetare och ett starkt varumärke i ryggen. Utmaningen blir att i ännu större grad fånga upp alla flyttströmmar samt att fortsätta rekrytera några av marknadens starkaste mäklare. Framtiden är ljus; för oss, våra köpare och våra säljare.

 

Rebecca Nowicka - Mäklare sedan 2013

Rebecca Nowicka 
startade sin karriär som fastighetsmäklare år 2013 och är den drivna och engagerade mäklaren som gör allt för att det ska gå bra för hennes kunders bostadsförsäljningar. Att låna ut hela sitt eget bohag inför en visning är bara ett exempel av många. 

Jörgen Lundgren - Mäklare sedan 1997

Jörgen Lundgren har 23 års erfarenhet av att mäkla och brinner för kontakten med människor och glädjen i att kunna hjälpa dem på bästa sätt. Det är inte konstigt att han har så många nöjda kunder som värdesätter hans trygga person och all kunskap han besitter. 

Peter Ramani - Mäklare sedan 1995 

Peter Ramani har mäklat i Älta i över tjugo år och hoppas att det blir många fler. Varför det blev just Älta är för att människorna här är lättsamma och trevliga och bryr sig om området och varandra.

Joakim Bogeling - Mäklare sedan 2013

Joakim Bogeling har klättrat snabbt i karriären. Efter bara två år blev han partner i bolaget och idag är han franchisetagare och även VD för team Älta, Nacka och Hammarby Sjöstad. Ändå har han lyckats behålla sitt lugna sätt, vilket verkar vara en av framgångsfaktorerna i hans karriär.

 

Bli en EO-företagare

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson redan idag: Mob 073-347 63 20. Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

Tillbaka till toppen