Mäklare Östra centrum Göteborg

Din mäklare i Östra Centrum

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Östra centrum i Göteborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Den som väljer att bo i Östra centrum får både närheten till stad och natur. Här finns fina badplatser vid Delsjön, en hästgård, inomhusskidåkning, volleybollcenter, ett stort utbud av caféer och restauranger samt goda kommunikationer. I Östra centrum får du småstadskänslan och möjlighet att bo i vackra göteborgstypiska Landshövdingehus.

Köpa eller sälja bostad i Östra centrum

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på östra centrum och dess olika områden, såsom Bagargården, Björkekärr, Bö, Fräntorp, Gamlestaden, Härlanda, Munkebäck, Kviberg, Kålltorp, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Redbergsplatsen, Skår, Strömmensberg, Utby och Örgryte. Kontakta våra fastighetsmäklare i östra centrum om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Östra centrumSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen