Mäklare Östra centrum Göteborg

Din mäklare i Östra Centrum

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Östra centrum i Göteborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Den som väljer att bo i Östra centrum får både närheten till stad och natur. Här finns fina badplatser vid Delsjön, en hästgård, inomhusskidåkning, volleybollcenter, ett stort utbud av caféer och restauranger samt goda kommunikationer. I Östra centrum får du småstadskänslan och möjlighet att bo i vackra göteborgstypiska Landshövdingehus.

Våra mäklare i Östra centrum

Våra mäklare i Östra centrum har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja din bostad. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp i området är värt mycket för våra kunder.  

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på östra centrum och dess olika områden, såsom Bagargården, Björkekärr, Bö, Fräntorp, Gamlestaden, Härlanda, Munkebäck, Kviberg, Kålltorp, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Redbergsplatsen, Skår, Strömmensberg, Utby och Örgryte. Kontakta våra mäklare i om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.  

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu i Östra centrum

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Östra centrumSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i östra centrum i Göteborg?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare

Emelie Holmgren, mäklare på Erik Olsson. Område Lunden.

Emelie Holmgren

Frida Dexell, mäklare på Erik Olsson. Område Bagaregården.

Frida Dexell

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Ida Lassgård, mäklare på Erik Olsson. Område Munkebäck.

Ida Lassgård

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Krister Petersson, mäklare på Erik Olsson. Område Munkebäck.

Krister Petersson

Roland Jiremo, mäklare på Erik Olsson. Område Kålltorp.

Roland Jiremo

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Sofia Josefsson, mäklare på Erik Olsson. Område Östra centrum.

Sofia Josefsson

Therese Olofsson, mäklare på Erik Olsson. Område Alingsås.

Therese Olofsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Östra centrum

Tillbaka till toppen