Din mäklare i Solna

TIPSA
TIPSA

Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Med sin strategiska placering mellan Stockholm City och Arlanda har man nära till allt. Vi är ända sedan 2008 är vi en av Solnas mest rekommenderade och anlitade mäklarfirmor. I flera områden har vi även drygt 50% i marknadsandel. Det är ett bra kvitto på att vi kan varje gata och varje förening i området där du bor och att vi gör ett riktigt bra arbete i varje försäljning.

Våra mäklare i Solna hjälper dig till en lyckad affär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Köpa eller sälja bostad i Solna

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Solna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. Våra fastighetsmäklare har stor erfarenhet i området med hög marknadsandel och sitter på alla verktyg för att du som säljare ska få bäst betalt för din bostad.

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen