Mäklare Malmö city

Din mäklare i Malmö City

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Malmö City hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Undrar du hur vi lyckats bli marknadsledande i Malmö? Vi har funnits i Malmö i 15 år och är marknadsledande. Vi kan därför varje gata utan och innan. Att anlita en lokal expert gör stor skillnad den dag du ska sälja. Kunskap om området är helt avgörande för att uppnå bästa möjliga försäljningspris. Malmö är föränderligt med både nyproducerade och äldre bostäder på kullerstensgator, en variation som uppskattas av både våra kunder och oss mäklare.

Köpa eller sälja bostad i Malmö City

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Malmö city och dess olika områden, såsom Centrum, City, Dalaplan, Davidshall, Drottningtorget, Ellstorp, Folkets park, Gamla väster, Lugnet, Möllevången, Nobeltorget, Rådmansvången, Rörsjöstaden, Sankt Knut, Slussen, Södervärn, Triangeln, Värnhem, Västra Sorgenfri, Östra Sorgenfri och Östervärn. Kontakta våra mäklare i Malmö City om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

Lägenheter till salu

Letar du efter en ny bostadsrätt i Malmö City? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen