Mäklare Malmö city

Din mäklare i Malmö City

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Malmö City hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Malmö City

Undrar du hur vi lyckats bli marknadsledande i Malmö Väster? Vi har funnits i västra Malmö i 15 år och är marknadsledande. Vi kan därför varje gata utan och innan. Att anlita en lokal expert gör stor skillnad den dag du ska sälja. Kunskap om området är helt avgörande för att uppnå bästa möjliga försäljningspris. De lugna kvarteren och närheten till havet med trevliga hus och lägenheter är det som uppskattas mest av både våra kunder och oss mäklare.

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Malmö city och dess olika områden, såsom Centrum, City, Dalaplan, Davidshall, Drottningtorget, Ellstorp, Folkets park, Gamla väster, Lugnet, Möllevången, Nobeltorget, Rådmansvången, Rörsjöstaden, Sankt Knut, Slussen, Södervärn, Triangeln, Värnhem, Västra Sorgenfri, Östra Sorgenfri och Östervärn. Kontakta våra mäklare i Malmö City om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Lägenheter till salu

Letar du efter en ny bostadsrätt i Malmö City? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu. Du kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill. 

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Malmö?

 Boka värdering

Våra mäklare

Tillbaka till toppen