Köpa hus, radhus eller villa

Köpa hus

Vad kul att du funderar på att köpa hus, radhus eller villa! Kanske är det första huset du köper och då har du troligtvis en hel del frågor. Vi hjälper dig gärna så att du ska känna dig påläst och trygg genom hela köpet.

För dig som går i hustankar finns det en hel del information du behöver ha koll på innan du köper. Hur fungerar det med amorteringskrav? Vad innebär dolda fel och hur ser energideklarationen ut? Med hjälp av våra mäklare har vi samlat mängder av frågor som har dykt upp genom åren i en artikel här.  

Hoppas att du fått med dig några goda råd och användbara fakta på vägen till ditt nya hus. Lycka till!

Missa inte ditt drömhus

Anmäl dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när en intressant bostad kommer ut på marknaden.

Skapa bostadsbevakning

En riktigt lyckad

bostadsaffär

 

När du har hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen