Värdera hus

Husvärdering
 

För de allra flesta är en bostadsvärdering det första steget i en försäljningsprocess. Det ger en bra bild av hur mycket du kan investera i en ny bostad. Vi erbjuder fri husvärdering till alla våra kunder, så tveka inte att kontakta oss.

BLI KONTAKTAD AV EN MÄKLARE

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

 

Fri värdering av ditt hus

En fri värdering av ditt hus, radhus eller villa är en bra start för att få koll på husets värde. Vi värderar alltid ditt hus heIt gratis, samtidigt som vi kommer med rekommendationer och förslag på insatser som kan höja marknadsvärdet ytterligare.

Så går en husvärdering till

Först och främst tittar vi på marknaden, aktuell ränteutveckling, inflation och hur bostadsutbudet ser ut för tillfället. Värderingen av huset skiljer sig sedan något beroende på om det är en lägenhet, hus eller villa.

Värdera hus eller villa

När det kommer till värdering av hus eller villor är storleken på tomten viktigt. Många önskar en härlig och välskött trädgård och uteplats och att det är insynsskyddat mot grannarna. Även husets fasad påverkar intrycket så det kan vara värt att investera i en fasadmålning. I övrigt ser man på helheten så som husets skick, läget, uteplatsen, trädgård och kakelugn i samband med en husvärdering. Hur ser utsikten ut? Finns det goda parkeringsmöjligheter? När renoverades taket senast och när dränerades husgrunden? Detta är också avgörande faktorer för husets värde. 

Åtgärder som höjer värdet på ditt hus

Här kan du läsa mer om hur du höjer värdet på din bostad. Du kan läsa mer om hållbara förbättringsförslag som är bra att göra i god tid före försäljning så att du själv hinner njuta av resultatet. 

 

 

BLI KONTAKTAD AV EN MÄKLARE

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen