Värdera din lägenhet

Fri värdering av din bostadsrätt
 

För de allra flesta är en bostadsvärdering det första steget i en försäljningsprocess. Det ger en bra bild av hur mycket du kan investera i en ny bostad. Vi erbjuder fri värdering till alla våra kunder, så tveka inte att kontakta oss.

BLI KONTAKTAD AV EN MÄKLARE

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 En fri värdering av din lägenhet är en bra start för att få koll på bostadens värde. Vi värderar alltid din bostad heIt gratis, samtidigt som vi kommer med rekommendationer och förslag på insatser som kan höja marknadsvärdet ytterligare.

Så går en fri värdering till

Först och främst tittar vi på marknaden, aktuell ränteutveckling, inflation och hur bostadsutbudet ser ut för tillfället. Värderingen skiljer sig sedan något beroende på om det är en lägenhet, hus eller villa.

Värdera din lägenhet

När det kommer till lägenhetsvärdering är boytan ofta mindre än i ett hus, därför blir det extra viktigt hur planlösningen ser ut. Vi ser också över bostadsrättens skick och läge, om lägenheten har balkong, kakelugn eller annat som höjer värdet. Byggnadsår, utsikt, takhöjd, boyta, antal rum och bostadsrättens läge i huset är också avgörande faktorer för bostadens värde. Finns det hiss i huset, hur ser föreningens ekonomi ut? När byttes stammarna senast? Det är ytterligare frågor som är aktuella i samband med en värdering. 

Åtgärder som höjer värdet på din bostadsrätt

Här kan du läsa mer om hur du höjer värdet på din bostad. Du kan läsa mer om hållbara förbättringsförslag som är bra att göra i god tid före försäljning så att du själv hinner njuta av resultatet. 

BLI KONTAKTAD AV EN MÄKLARE

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen