Rebecka Persson

Kungsklippans drottning

 I Sveriges näst största bostadsrättsförening, Brf Kungsklippan, är Rebecka Persson mäklaren nummer ett. 

Det var redan under första terminen på mäklarutbildningen som Rebecka bestämde sig för att det var på Erik Olsson hon ville jobba.

- Jag tilltalades av möjligheten att kunna göra lite mer än andra mäklarbyråer för att ge mina kunder en service utöver det vanliga.

Och något utöver det vanliga måste Rebecka ha gjort. Efter ett år på Erik Olssons Malmökontor flyttade hon till Stockholm för tre år sedan. Hennes kunder i Skåne har dock inte glömt henne, det händer nämligen att de fortfarande ringer när det är dags att sälja.

Även hennes Stockholmskunder är nöjda. På reco.se haglar lovorden:

"Rebecka förmedlar inte bara lägenheter, utan hon bygger förtroende och lägger ner sin själ i sitt arbete."

Millie E gav Rebecka betyget 5/5

Längst österut på Kungsholmen ligger Brf Kungsklippan. Föreningen består av totalt 1031 lägenheter och Rebecka Persson är mäklaren som de allra flesta väljer att anlita när de ska sälja sin bostad.

- Som föreningsmäklare drivs jag av att alltid försöka slå mitt senaste försäljningsrekord. Mitt mål är att både köpare och säljare ska känna sig nöjda så att de tänker på mig vid nästa flytt.

Att anlita en specialiserad områdesmäklare är den största fördelen du som säljare kan ha när du ska sälja din bostad. Rebecka vet precis vilka fördelar med bostaden som kan lyftas fram. Hon känner dessutom till de bästa restaurangerna, hur man snabbast tar sig till centralen och var man köper den finaste blombuketten till någon man tycker om.

Under Rebeckas tre år i Stockholm har hon hunnit med mer än att bara öka sina marknadsandelar i Brf Kungsklippan. Hon coachar bland annat nya mäklare på Erik Olsson och har blivit partner. Hur hinner hon med?

- Utan min koordinator Mikaela och mina visningsvärdar Valleri och Masomeh hade jag aldrig kunnat växa så snabbt samtidigt som mina kunder får den service vi på Erik Olsson erbjuder.

Rebecka och hennes sambo väntar tillökning i höst vilket kommer innebära en tillfällig paus från mäkleriet. I och med att Rebecka är partner kan hon rekrytera mäklare till sitt eget bolag, vilket hon gjorde tidigare i år när hon anställde Beatrice Andberg som kommer täcka upp under mammaledigheten.

Beatrice och Rebecka träffade varandra under Beatrices praktik på Erik Olsson. Nu lämnar hon snart över stafettpinnen så att hon i lugn och ro kan lära känna den nya familjemedlemmen.

Rebeckas kontaktuppgifter

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält