”Vi kommer ta marknaden i Täby med storm”

Jeanette Hagman är fastighetsmäklare och Täby-bo och vet hur viktigt det är med områdeskunskap när man mäklar. Därför lockade erbjudandet att bli en av fyra partners för vårt nya Täby-kontor som öppnar efter årsskiftet. Här kommer även hennes tidigare erfarenheter av att starta upp bolag helt till sin rätt.

Jeanette Hagman har en spännande bakgrund inom byggsektorn där hon har drivit och ägt bolag som levererat laboratorier och utrustning till universitet, sjukhus och forskning. Men efter 20 år kände hon att hon ville göra något nytt och helt annat. Jeanette tänkte utbilda sig till mäklare redan för 25 år sedan men då kom det en bebis i vägen. Sen dess har tankarna alltid funnits där. När hon nu fick möjligheten kändes allting rätt.– Det som lockade är att få arbeta med försäljning och hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer, både säljare och köpare. Jag har också ett stort intresse för arkitektur och byggnadsteknik, bor själv på en gammal gård som har anor från mitten av 1600-talet. Jag är utbildad trädgårdsdesigner vilket kan komma väl till pass vid försäljning av fastigheter. Tack vare min kunskapsbredd och förståelse för affären skapar jag en trygg försäljningsprocess, svarar Jeanette.

Vad kommer partnerskapet att göra för din karriär?
– Som partner på ett nytt kontor kommer jag att kunna påverka utvecklingsprocessen av satsningen i Täby och det är alltid roligt att vara med från starten i uppbygganden av ett nytt kontor. Mycket av mina tidigare erfarenheter från att driva bolag kommer till sin rätt nu. Med den kunskapsbredden jag har tror jag att jag kommer bidra en hel del till den här gruppen som partner. Framförallt mina erfarenheter från försäljning och min kunskap om att gå in på en ny marknad, svarar Jeanette.

Det kunderna uppskattar mest med Jeanette är att hon är engagerad, kunnig och har en stor förståelse för kundernas situation. Hon är också väldigt mån om att informera köpare och säljare under hela försäljningsprocessen för att de ska känna en trygghet. Det hon föll för med Erik Olsson-metoden var bland annat marknadsföringen och fyratimmarsvisningarna.
– Att kunna erbjuda fyratimmarsvisning är att skapa möjligheter och tillfälle för de spekulanter som vill se en bostad. Det är unikt för oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Visningsgarantin är också jätteviktigt för att maximera slutpriset. Att vi som mäklare ska visa bostaden så länge det finns spekulanter som vill titta på den är för mig en självklarhet. Dessutom jobbar vi med marknadsföring i många olika kanaler. Viktigt är att bostadens publiceras i rätt medier och vid rätt tidpunkt och når så många som möjligt. Dessutom har vi på Erik Olsson ett gediget kundregister, svarar Jeanette.

Beskriv ert team!
– Vi kompletterar varandra jättebra. De flesta av oss bor och lever i Täby, vilket gör att vi har kunskap och kan våra fokusområden. Peter har stor erfarenhet och kunskap inom fastigheter och är lugn och harmonisk. Adam har jobbat i Täby länge och har en gedigen kunskap om närområdet, kommunen och fastighetsbranschen. Fredrik är en frisk fläkt med lång erfarenhet och kunskap om branschen, svarar Jeanette.Hur ska ni få Täby-borna att veta vilka ni är?
– Det viktigaste är marknadsföringen. Som mäklare handlar det om att skapa ett intresse för mig och min person och visa vad jag går för. Just nu blir det mycket digital marknadsföring. Framöver kommer vi att marknadsföra oss mer lokalt via event, men under Corona-tider går det ju inte, svarar Jeanette.

Hur ser du på framtiden?
– Vi kommer att ta marknaden i Täby med storm. Vi har en väldigt stor arbetslivserfarenhet i det här gänget. Vi har rutinen, kunskapen och erfarenheten som krävs för att lyckas och vi ser alla fram emot att arbeta på hemmaplan. För Täby är vår hemmaplan! Svarar Jeanette.

Vill du kontakta Jeanette Hagman?
Mobil: 070-723 42 68
Mailadress: jeanette.hagman@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare?
Kontakta vår tillväxtchef Maths Alvfalk redan idag:
Mobil: 070-772 73 74.
Mailadress: maths.alvfalk@erikolsson.se

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka till toppen