Christian Vesala, mäklare på Erik Olsson. Område Partille.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Vesala:

Christian
Vesala

Mäklare
Fokusområde:
Partille
Om mig

Dags att byta bostad? Med mål att göra din största och bästa affär i livet som privatperson? Välj din mäklare med omsorg och se kvalitén bakom varje affär!

När man ska sälja sin bostad är det många faktorer som ska samspela för att din bostadsaffär ska bli den absolut bästa. Det är därför viktigt att ta hjälp av en erfaren fastighetsmäklare som brinner för försäljning, drivs av resultat, är engagerad och lyhörd. Detta beskriver mig och mitt arbetssätt!
Mitt mål är primärt att ni som säljare ska få så bra betalt som möjligt men också att tillgodose både säljare och köpare med kunskap så bägge parter känner sig trygga i sin bostadsaffär som många gånger kan gå väldigt fort!

Är detta en beskrivning på ditt drömscenario? tveka inte på att kontakta mig för ett krav/förutsättningslöst möte så berättar jag gärna mer.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (9 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Christian är en fantastisk mäklare på alla vis. Vi behövde sälja vår lägenhet snabbt pga flytt till ny stad och ville ha så lite arbete och krångel som möjligt. Detta löste Christian ... galant! Vår lägenhet såldes på förhand innan fotografering och hemnet. Han vet vad både säljare och köpare vill ha och lyckas sammanföra dessa så alla pater blir nöjda med affären. Han har sålt mina tidigare lägenheter och han gör mig aldrig besviken! En kille i världsklass! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen