Dominic Toth, mäklare på Erik Olsson. Område Järnåkra, Linero.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Dominic Toth:

Dominic
Toth

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Järnåkra, Linero
Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer och därför är mitt mål som fastighetsmäklare att göra det till er livs bästa affär. Med en bakgrund inom försäljning och med god lokalkännedom, kan jag på bästa sätt hjälpa dig genom hela försäljningsprocessen.
Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik är det viktigt för mig att jag har ett brett register som bland annat innehåller servicekänsla, hög tillgänglighet, engagemang och gedigna kunskaper som i slutändan ska ge er det högsta slutpriset för just er bostad.
Jag ger alltid 100% och ser till att både köpare och säljare känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen och har alltid som mål att överträffa mina kunders förväntningar.
Jag diskuterar gärna ditt nuvarande hem, din nästa bostad eller ifall du bara har funderingar om bostadsmarknaden.
Hör av dig så pratar vi mer!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (86 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Dominic var rak, tydlig och ärlig i kommunikationen med oss som säljare. Han hjälpte oss gå igenom bostaden före fotografering och prioritera vilka åtgärder som kunde göra bostaden ... så attraktiv som möjligt för så stor målgrupp som möjligt och det märktes tydligt att han har god kännedom om föreningen och spekulanterna som söker bostad här och vad de är ute efter. Under budgivningen var han ett grymt bollplank och snabb i återkopplingen, samt upplevdes jobba aktivt för att få fram så bra bud som möjligt. Kort och gott är vi supernöjda med valet av mäklare, med hela processen, och såklart med slutpriset! Rekommenderas varmt!!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen