Linda Bundsen, mäklare på Erik Olsson. Område Lorensberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Linda Bundsen:

Linda
Bundsen

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lorensberg
Lyckad försäljning!

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom min erfarenhet och kunskap vill jag att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% tror jag att vi kan skapa rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Min ambition är att hjälpa mina köpare och säljare till en långsiktig och lyckad bostadsaffär. Jag säljer en till två bostäder per vecka i Lorensberg och besöker dagligen kunder som vill ha hjälp med allt ifrån värdering till stylingtips. Det jag älskar mest med Lorensberg är restauranglivet, parkerna och pulsen.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (138 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

""Linda är professionell och fick mig som säljare känna mig trygg genom hela processen. Linda kan området jag sålde i innan och utan och skapar goda relationer med förening och köpare.""

"Linda har bäst koll på Lorensberg och inom detta område är ingenting omöjligt för henne. Vi är mycket väl nöjda med hennes insats. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen